Over Karin /

Karin Voskuil-Vinke

Ik ben Karin Vinke (1968, Lienden), coach en opsteller. Getrouwd ben ik met Donald en wij hebben drie prachtige kinderen. Wat ik graag doe is vrouwen begeleiden in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ik help je met inzicht krijgen in levenspatronen, en hoe je ruimer keuzes kan maken. Ervaren en weten wie je bent en niet bent, dat geeft rust.

In Wageningen ben ik opgegroeid, als middelste kind, tussen mijn broer en zusje. Als jong meisje was ik altijd op zoek naar avontuur, en speelde ik met andere kinderen buiten of organiseerde ik leuke activiteiten in de buurt. Later kookte ik graag voor anderen met groente uit de tuin van mijn vader. Mijn (voor)ouders liefde voor wat groeit en bloeit in de natuur, heb ik als inspiratie gebruikt voor Karin Vinke Coaching. Ecologie, natuur en ook kunst zijn voor mij een grote inspiratiebron.

Mijn waarden zorgvuldigheid, professionaliteit, creativiteit, humor en vertrouwen zijn de basis waaruit ik werk.

Ik heb de studie Facilitair Management aan de Hoge Hotelschool in Maastricht afgerond. Met de essentie van gastvrijheid ben ik gaan werken bij de ABN AMRO Bank. Daar heb ik een management traineeship gevolgd en via accountmanagement, begeleiden van grote veranderingstrajecten en project management ben ik nieuwsgierig geworden naar het gedrag en de drijfveren van mensen. Met deze nieuwsgierigheid ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in waarom mensen doen wat ze doen, en heb ik een master opleiding Professionele communicatie, Systemisch werken en Karakterstructuren (maskers) bij Phoenix Opleidingen in Utrecht behaald.

Sinds 2014 ben ik begonnen met coachen. Opstellen doe ik sinds 2017. Je bent van harte welkom!